Brandomenal Media Logo - Online Marketing Agency - Facebook Ads and Sales Funnels

PRÉMIUM WEBOLDAL Készítés

Aki 2021-ben megfelelő online jelenléttel rendelkezik, behozhatatlan előnyre tesz szert a piacon. Ennek alapja egy profi weboldal.
Itt az ideje szintet lépnie!

Minden, amire szüksége lehet.

Egy weboldalnak számos célja lehet, éppen ezért mindenkinek személyre szabott árajánlatot dolgozunk ki, elemenként lebontva, így biztosítva az átláthatóságot. Az alábbi funkciókból válogathat.

Egyedi tervezésű design

Weboldalát elképzeléseinek és stílusának megfelelően készítjük el, annak érdekében, hogy a legjobban reprezentálja vízióit. Akár logótervezésben és profi fotók készítésében is tudunk segíteni.

Marketing szövegírás

A weboldalon megjelenő szöveget teljes mértékben mi írjuk meg a legkorszerűbb marketingpszichológiai elvek alapján. Az elkészült szövegeket folyamatosan megküldjük ellenőrzésre.

Teljeskörű automatizáció

A weboldaladon történő bejelentkezést, időpontfoglalást, kapcsolatfelvételt, véleménygyűjtést, vásárlást és fizetést teljes mértékben automatizálni tudjuk, akár komplex pop-up és feliratkozói rendszert is tudunk építeni Önnek.

Sebesség optimalizálás

A weboldalon való interakciók (vásárlások, érdeklődések), nagyon nagy mértékben függnek a weboldal sebességétől, éppen ezért erre kiemelt hangsúlyt helyezünk már a munkálatok elején.

Mobil optimalizálás

Egy átlag oldalon a kattintások jelentős része mobil eszközökről érkezik. Weboldalad úgy készítjük el, hogy az mobilon és tableten is megfelelően működjön, így minden eszközön tökéletes interakciót érhet el.

Kereső-optimalizálás (SEO)

Annak érdekében, hogy a Google kereső megfelelően indexelje az oldalad, megtesszük a szükséges lépéseket. Weboldaladat úgy optimalizáljuk, hogy a legnagyobb eséllyel jelenjen meg a releváns keresők számára.

Prémium weboldal biztonság

A weboldal biztonságos működése érdekében prémium biztonsági szoftvereinkkel védjük oldalad. Ezzel maximalizálni tudjuk a feltörés, túlterheléses támadás, zsarolás és spamelés elleni védettséget.

Jogi megfelelőség

A GDPR rendelkezéseinek 100%-ban megfelelő jogi dokumentumokat (ÁSZF, Cookie nyilatkozat és Adatvédelmi nyilatkozat) az előírásoknak megfelelően elkészítjük és elhelyezzük az oldalon.

Karbantartás és betanítás

Az átadás után a weboldalad folyamatos frissítését, naprakészen tartását és újabb tartalmak feltöltését nyugodtan ránk bízhatja, ezzel rengeteg időt spórolhat, de akár meg is taníthatjuk rá.

Nemzetközi cégeknek is

Szolgáltatásainkat akár angol és német nyelven is igénybe veheti. A fordítás a legmagasabb színvonalon történik, melyről profi fordítói múlttal rendelkező kollégánk és anyanyelvű lektorok gondoskodnak.

Nálunk nem futószalagon készülnek a weboldalak. Minden elkészült munkánkra az átadásig korlátlan revíziót biztosítunk, azaz önnek csak akkor kell fizetni, amikor valóban elégedett a végeredménnyel.

Milyen haladó funkciókkal rendelkezhet oldala?

Egyedi igényei szerint számos olyan automatizált funkcióval ellátjuk oldalát, amik jelentősen megnövelhetik bevételét!

CHAT BOT

A chat-bot funkció segítségével, közvetlen a weboldalon képesek vagyunk kérdéseket fogadni az érdeklődőktől, illetve akár automatizált üzeneteket kialakítva ajánlatokat tehetünk nekik.

INGYENES KONZULTÁCIÓ

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációnkra, ahol személyre szabott javaslatokat teszünk Önnek.
JELENTKEZEK

Automatikus számlázás

A weboldaladon történő vásárlás után az ügyfelei e-mailben, automatikusan kapják meg számlájukat.

Ingyenes konzultáció

Foglaljon időpontot ingyenes konzultációnkra, ahol személyre szabott javaslatokat teszünk Önnek.
JELENTKEZEK

marketing stratégia

Vállalkozásának megfelelően megtervezzük és felépítjük azt a rendszert, amivel a lehető legtöbb vásárlót tudjuk bevonzani.

Tudjon meg többet

A lenti gombra kattintva részletesen tájékozódhat marketing szolgáltatásainkról.
További információ

Néhány ügyfelünk

GymBeam

Európa Egyik Vezető Táplálékkiegészítő Gyártója 

Invoice Office

Nemzetközi Számlázóprogram

Universal Kft.

Multinacionális Alpinista Cég

Naturia

Biobolt és Spirituális Kiegészítők

Lemonstenics

Fitnesz Elfoglalt Embereknek

XPR Media

Vizuális Tartalomgyártás

CreateGirlz

Gaming Tartalomgyártó Csapat

Sítechnika Kft.

Nemzetközi Sícég és Webshop

KSS Workout

Street Workout Mentorprogram

Blachere

Ipari és Ünnepi LED Dekoráció

Beliond

Biztosító

GEM

Amerikai Angol Nyelvtanfolyam

DR.ONES

Professzionális Reklámfilm Készítés

Baby Village

Kisababa Ruházat

Narada Kush

Védikus Kutató és Asztrológus

ISMERJE MEG CÉGÜNK ALAPÍTÓIT

Kovács Gergely

Kovács Gergely

Copywriting Specialista
Wordpress Webfejlesztő
Tapasztalt Szakfordító

Fun fact: Okleveles Nemzetközi Kapcsolatok Elemző

Kiss Bence

Kiss Bence

Sales Funnel Specialisa
Wordpress Webfejlesztő
100.000+ Social Media Követő

Fun fact: Többszörös Magyar Bajnok Sportoló

ISMERJE MEG CÉGÜNK ALAPÍTÓIT

Amikor Bence és Gergő először találkoztak rögtön kiderült, hogy mindketten hasonló szenvedéllyel foglalkoznak weboldal készítéssel, marketinggel és önfejlesztéssel. Nem meglepő, hogy hamarosan nagyon jó barátok lettek. Akkoriban mindkettőjüknek már komoly ügyfelei voltak, de úgy döntöttek feljebb lépnek egy szinttel és megalapítják saját marketing ügynökségüket, a Brandomenal Médiát. 

Az elmúlt évben nem csak hazai, de számos nemzetközi, többek közt holland, szlovák, osztrák és angol érdekeltségű cégekkel is dolgoztak együtt, és természetesen folyamatosan izgatottan várják újabb és újabb ügyfeleiket.

Foglaljon időpontot most

30 pERC INGYEN

Ingyenes konzultációnk során megtudhatja, hogyan biztosíthat vállalkozása számára folyamatos és megbízható eredményeket online az általunk készített weboldalak segítségével. A konzultáció végén vagy megkezdjük az együttműködést, vagy egy ingyenes tanácsadással gazdagodik. Így vagy úgy, Ön mindenképp nyer. 

ingyenes konzultációnkat ajánljuk:

Kedves leendő Ügyfeleink! Sajnos az általunk kínált speciális értékesítési rendszer bemutatását nem tudjuk néhány perc alatt telefonon megtenni. Ráadásul eléggé megtervezettek a napjaink, és rengeteg rosszul időzített hívást kaptunk a múltban. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy automatizált időpontfoglaló rendszert alkalmazunk, és közvetlen elérhetőséget csak a szerződött ügyfeleinknek biztosítunk. Így biztosítjuk a zavartalan munkavégzést a már meglévő ügyfeleink számára az arra szánt időben (később Önnek is), valamint sokkal színvonalasabb és személyesebb bevezető konzultációt is tudunk tartani.

Brandomenal Media Logo - Online Marketing Agency - Facebook Ads and Sales Funnels

Copyright © 2021 Brandomenal Media